Φεστιβάλ Παραδοσιακού χορού

installguideΠερίληψη για το Φεστιβάλ Περίληψη για το Φεστιβάλ Περίληψη για το Φεστιβάλ  περισσότερα >>

Γλέντι την Κυριακή του Θωμά

typographyΤην Κυριακή του Θωμά  Την Κυριακή του Θωμά Την Κυριακή του Θωμά Την Κυριακή του Θωμά Readmore >>

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΣΑΣ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ 2018!

 

 

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΟΥΛΙΟΥ

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 22ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΟΥ ΣΟΥΛΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ. ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΣΚΗΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΞΕΝΥΧΤΟΥΣΑΜΕ ΜΑΖΙ, ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΣ ΛΑΖΑΝΑ ΟΛΥΜΠΙΑ, ΚΟΡΔΑ ΚΑΝΕΛΛΟ, ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ,  ΜΠΕΛΤΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΒΑΣΙΛΗ, ΚΑΡΑΒΟΥΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ, ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟ,  ΦΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ.

 ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΔΕΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΦΑΓΗΤΩΝ, ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΨΗΣΤΑΡΙΑ, ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ  ΦΑΤΟΥΡΟ, ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΕΠΕΝΟ, ΤΟΝ ΑΛΕΚΟ ΦΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟ, ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟ, ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟ, ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΛΕΩΝΙΔΟΠΟΥΛΟ, ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ,  ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ (ΣΟΦΙΑ ΚΕΠΕΝΟΥ  ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΧΑΜΟΥΖΑ) ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΤΣΗ ΣΤΟΝ ΗΧΟ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΜΟ, ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΤΙΣ/ΤΟΥΣ ΞΕΝΑΓΟΥΣ ΤΩΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ, ΤΙΣ ΧΟΡΕΥΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ.

ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΣΑΝ ΤΟ ΠΑΤΑΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΘΑΡΟΥΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

Διαβάστε περισσότερα: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΟΥΛΙΟΥ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟ ΡΙΓΑΝΟΚΑΜΠΟΥ

View the embedded image gallery online at:
http://soulipatras.gr/index.php/ta-nea-mas#sigProId54a2c14703

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΟΥΛΙΟΥ, ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ, ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΑ.

ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ, ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΟΥΛΙΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ (ΜΕ ΤΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑ),  ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 2  ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΝΕΟ Δ.Σ. ΕΚΛΟΓΩΝ 02-4-2017

Στο Νέο Σούλι και στο Γραφείο του Συλλόγου, σήμερα 09-4-2017, συνήλθε το νεοεκλεγμένο Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Σουλίου «Η ΠΡΟΟΔΟΣ» και αφού διαπιστώθηκε απαρτία, δεδομένου ότι παραβρέθηκαν όλοι οι εκλεγέντες στις θέσεις του ΔΣ, των εκλογών τις 02-4-2017, οι παρακάτω με αλφαβητική σειρά:
ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΚΑΡΑΒΟΥΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΚΕΠΕΝΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΚΟΡΔΑΣ ΚΑΝΕΛΛΟΣ, ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, ΛΑΖΑΝΑ ΟΛΥΜΠΙΑ, ΜΠΕΛΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ.
Μετά την ανάγνωση του πρακτικού της εφορευτικής επιτροπής που ορίστηκε από την Γενική Συνέλευση τις 18-3-2017 και αποτελούνταν από τους ΦΑΤΟΥΡΟ ΓΕΩΡΓΙΟ, ως πρόεδρο, την ΚΑΪΑΦΑ – ΧΑΡΜΑΝΤΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ως Γραμματέα και την ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ ως μέλος. Κατά τη διαδικασία των εκλογών ψήφισαν 246 μέλη και έλαβαν:

Διαβάστε περισσότερα: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΝΕΟ Δ.Σ. ΕΚΛΟΓΩΝ 02-4-2017

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας 2017

View the embedded image gallery online at:
http://soulipatras.gr/index.php/ta-nea-mas#sigProId7f106c3a4d
Σας προσκαλούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας, την Κυριακή 22-1-2017 και ώρα 19:00 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Νέου Σουλίου Πατρών, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Η εκδήλωση γίνεται με τη συνεργασία και την ευγενή άμιλλα των εξής τοπικών φορέων:  του Τοπικού Συμβουλίου του Δημοτικού Διαμερίσματος, του Πολιτιστικού Συλλόγου Σουλίου, της Εκκλησιαστικής επιτροπής, του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 39ου Δημοτικού Σχολείου &  του 70ου Νηπιαγωγείου Σουλίου Πατρών, τον Α.Ο. ΠΑΝΑΧΑΪΚΟ Σουλίου, του Συλλόγου Διδασκόντων 39ου Δημοτικού Σχολείου, του Συλλόγου Νηπιαγωγών του 70ου Νηπιαγωγείου, του 12ου Δημοτικού Παιδικού Σταθμού  και του Κατηχητικού Σχολείου Ι.Ν. Κοιμ. Θεοτόκου. 
Θα γίνουν ειδικές βραβεύσεις.
 
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 
 
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΟΥΛΙΟΥ
-ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ,
 -Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ,
 -Η ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, 
-Α.Ο. ΠΑΝΑΧΑΪΚΟΣ ΣΟΥΛΙΟΥ
-Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ, 
-ΤΟ 39Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ 
-ΤΟ 70Ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΣΟΥΛΙΟΥ  --12ος ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ -ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΙΝ ΚΟΙΜ ΘΕΟΤΟΚΟΥ
 
 
 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - Εγγραφές νέων μελών

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Σουλίου, σας ενημερώνει ότι από τις 31 Οκτωβρίου 2016 στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Νέου Σουλίου κατά τις ώρες από 20:00 μ.μ. έως 21:30 μ.μ., κατά τις μέρες ΔΕΥΤΕΡΑ & ΤΕΤΑΡΤΗ θα πραγματοποιούνται οι εγγραφές νέων μελών. Οι εγγραφές γίνονται για την επικαιροποίηση του μητρώου των μελών του συλλόγου. Ο σύλλογός μας, εδώ και χρόνια πρωταγωνιστεί στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής μας και έχει γίνει γνωστός σε όλη την Ελλάδα. Η δυναμική του παρουσία έχει αναγνωριστεί και καταξιωθεί από πολλούς φορείς (Υπουργεία, Τοπική Αυτοδιοίκηση, Συλλόγους, Διάφορους δήμους και αρχές υπόλοιπης Ελλάδας και φυσικά ιδιώτες). Η μεγαλύτερη μερίδα της επιτυχίας βασίζεται στα μέλη που απαρτίζουν και βοηθούν αυτό το συλλογικό όργανο. Τα μέλη που βρίσκονται στην μικρή τοπική κοινωνία μας, είναι οι αφανής ήρωες. Στόχος του Δ.Σ. είναι να ενεργοποιήσει όλους του συμπολίτες μας, να γίνουν μέλη και να γίνουμε μία μεγάλη ομάδα, χωρίς περιορισμούς και διακρίσεις, όπου ο κάθε ένας από την πλευρά του και όλοι μαζί συλλογικά, θα ισχυροποιήσουμε και θα επεκτείνουμε τις δράσεις και τις δραστηριότητες του Συλλόγου μας. Βρισκόμαστε στο επίπεδο όπου όλοι μαζί βοηθήσαμε να μπουν οι βάσεις  Πρέπει πάνω σ’ αυτές να μπει το οικοδόμημα, για να μπορέσουμε όλοι μαζί μικροί και μεγάλοι, να διατηρήσουμε τις αξίες, τις παραδόσεις, τα ήθη και έθιμά μας και να τα μεταλαμπαδεύσουμε, σε κάθε άνθρωπο.
Περισσότερες Πληροφορίες: Κεπενός Ανδρέας 6977283225 & Γεωργοπούλου Μαρία 6986589273   

ΤΟ Δ.Σ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - Κυριακή του Θωμά 08-05-2016

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας, την υπαίθρια λαογραφική εκδήλωση, που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σουλίου «η Πρόοδος», την Κυριακή του Θωμά 08-05-2016, στην πλατεία του Ιερού Ναού “ΠΑΝΑΓΙΑ” στο παλιό Σούλι, αναβιώνοντας το έθιμο της «Δευτέρας του Πάσχα».

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
8:00 π.μ. – 10:30 π.μ. Θεία Λειτουργία
11:30 π.μ. – 12:30 μ.μ. Παραδοσιακοί Χοροί από τα χορευτικά τμήματα
12:30 μ.μ. έως το βράδυ, παραδοσιακό φαγοπότι και γλέντι, με ζωντανή μουσική

Ο/Η Γενικός Γραμματέας
Μαρία Γεωργοπούλου    

Ο Πρόεδρος
Ανδρέας Κεπενός

 

Joomla Templates - by Joomlage.com